وضعیت آبگرفتگی اهواز در ایام بارندگی قابل قبول نیست

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم با گلایه از وضعیت آبگرفتگی معابر اهواز گفت: با وجود اعتبارات کلان ملی، وضع آبگرفتگی امروز اهواز نشان از نبود برنامه جامع و نظارت کافی دارد.

به گزارش عروج، محمد امیر بیان کرد: وضع امروز آبگرفتگی زندگی مردم اهواز به هیچ وجه قابل قبول نیست و شایسته نیست ایام عید اینگونه زندگی مردم با دشواری روبه‌رو شود.

وی افزود: وضعیت امروز آبگرفتگی با ۲۰ میلی‌متر بارندگی، نشان روشنی است که دقت و نظارت لازم برای طرح جامع فاضلاب و دفع آبهای سطحی صورت نگرفته است.

امیر گفت: با اینهمه اعتبارات و هزینه ملی نباید امروز شاهد این وضع نامقبول در اهواز باشیم و مردم گلایه مند باشند.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم بیان داشت: قوه قضائیه باید با عاملان و کسانی که با وجود اعتبارات کلان، ترک فعل کردند، برخورد کند.

وی تصریح کرد: چرا مردم در خوزستان و بویژه اهواز پس از بارندگی بیش‌ از آنکه خوشحال باشند، باید نگران خانه و کاشانه خود باشند، این واقعا برای مسولان امر با وجود تلاش‌های صورت‌گرفته، نمره منفی است.

باید کشاورزی خوزستان را به دانشگاه وصل کنیم

امیر در نشست با مسولان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان نیز گفت: یکی از مزیت‌های مهم استان، بخش کشاورزی است که مغفول مانده است.

وی افزود: نگاه مبتنی به نفت در خوزستان مانع شده که سایر منابع استان دیده شود، حال آنکه کشاورزی یک ثروت مهم با داشتن منابع عظیم خاکی و آبی برای استان است و حفظ و توسعه این سرمایه نیازمند نگاه علمی است.

نماینده مردم اهواز در مجلس بیان داشت: باید بتوانیم کشاورزی امروز که بهره‌وری پایین دارد را به دانشگاه وصل کنیم تا از این ره‌یافت به کشاورزی پایدار و صنعتی و علمی برسیم.

وی تاکید کرد: این دانشگاه با این توانمندی باید به محور توسعه کشاورزی استان تبدیل شود و همه ۱۸ نماینده باید سعی کنیم از این سرمایه علمی برای توسعه کشاورزی که یک صنعت سبز و حامی محیط زیست است استفاده کنیم.

طرح‌های مهم صنعتی کشاورزی از طریق دانشگاه پیگیری شود

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم تاکید کرد: طرح‌های مهم کشاورزی استان در بخش طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری،  توسعه نیشکر، زراعت چوب حتما باید از مسیر دانشگاه پیگیری شود و در مجلس به این مسأله حتما تاکید خواهیم کرد.

وی گفت: طرح‌های کشاورزی در استان باید حتما پیوست علمی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشند و در همین طرح زراعت چوب باید پیوست فرهنگی را ببینیم که بعد از توسعه در عمل انجام شده قرار نگیریم.

امیر به دغدغه رهبری انقلاب پیرامون توسعه دانش بنیان در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: اقتصاد دانش بنیان و تقویت مراکز دانش بنیان که در این دانشگاه هم الحمدلله مورد توجه است، باید به شکل راهبردی پیگیری شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس دوازدهم تاکید کرد: ما به مشاوره دانشگاه نیاز داریم و معتقدیم طرح‌های صنعتی هم با توجه به بافت کشاورزی استان باید نظر دانشگاه کشاورزی خوزستان را دریافت کند.

وی درباره مشکلات آب شرب و برخی مسایل دانشگاه نیز گفت: همه دستگاه‌ها باید تلاش کنند محیط علمی و آرامی برای دانشجویان و اساتید فراهم کنند و آمادگی کمک به دانشگاه را صدرصد داریم.

دانشگاه کشاورزی خوزستان می‌تواند قطب کشاورزی شود

رئیس دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: دانشگاه کشاورزی خوزستان قابلیت تبدیل شدن به قطب کشاورزی کشور را دارد.

جمال فیاضی که در نشست خبری محمد امیر؛ منتخب مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس سخن می‌گفت، افزود: دانشگاه یک پشتیبان قوی برای توسعه استان است و حضور منتخبین مجلس در دانشگاه ضمن تقویت جایگاه مراکز علمی در معادلات استانی، موجب می‌شود که اساتید بتوانند در تحلیل و بررسی قوانین به نمایندگان کمک کند.

وی ادامه داد: دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان جزو ۳ دانشگاه برتر و تخصصی حوزه کشاورزی در کشور است که در بیشتر رشته‌های علوم کشاورزی و در  مقاطع مختلف دانشجو می‌پذیرد.

رئیس دانشگاه کشاورزی خوزستان با اشاره به قدمت طولانی این دانشگاه و منابع انسانی و اساتید برجسته در دانشگاه گفت: ماموریتی که ما در دوره اخیر برای خود تعریف کردیم، حذف دیوار و‌ حائل بین دانشگاه و جامعه بوده و نمی‌خواهیم مثل سایر مراکز تافته جدا بافته باشیم؛ برای همین با وجود تنگناهای منابعی، به دل روستاها و جوامع هدف کشاورزی رفتیم و با آغوش باز از دامداران، برنج کاران و روستاییان استقبال کردیم و در صورت حمایت لازم می‌توانیم برای بهبود و توسعه کشاورزی خوزستان چاره‌اندیشی کنیم.

فیاضی با بیان اینکه رسالت خود را به بیرون مرزها نیز گسترش دادیم، افزود: برای نخستین بار از دانشجویان و اساتید عراقی برای حضور در دانشگاه دعوت شد و هفته علمی فرهنگی با دانشگاه بصره برگزار کردیم.

وی بیان داشت: برای رفاه حال پرسنل نیز شبانه روز تلاش داشتیم که رفاهیات و رضایت عمومی را جلب کنیم و در قیاس با دانشگاه‌های دیگر در این بخش موفق عمل کردیم.

رییس دانشگاه کشاورزی خوزستان گفت: در مسیر علمی اهتمام و اصرار داریم و از کنش‌گری علمی به شدت حمایت می‌کنیم و توانستیم برای بسیاری از نشریات دانشگاه مجوزهای علمی بین المللی دریافت کنیم و اساتید ما جزو دانشمندان دو درصد دنیا قرار گرفتند.

وی به مسأله ۲برابر کردن درآمدهای اختصاصی دانشگاه نیز اشاره و بیان کرد: بخش عمده هزینه‌ها از درآمد عمومی است که باید مجلس برای این بخش ما را تقویت کند.

رئیس‌ دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: امیدواریم این مسیر را پرشتاب ادامه بدهیم و ریل‌گزاری به سمت تبدیل شدن به قطب علمی کشاورزی کشور را تداوم بخشیم.

فیاضی تاکید کرد: به سمت حل مسأله حرکت کردیم و در بخش زراعت چوب و پرورش دام‌های سنگین مرجعیت داریم و می‌توانیم نیاز استان را برطرف سازیم.

وی در پایان ضمن درخواست از مجلس برای حل برخی مسایل، گفت: ما با این افق‌های طراحی شده نباید نگران قطعی آب و برق و چالش‌های این‌چنینی باشیم.