بسته پیشنهادی مطالعه ۱۶ آذر روز دانشجو

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو خواندن اين كتاب ها را به شما پيشنهاد مي كنيم...

۱-جنبش دانشجویی در ایران / شهریار زرشناس

کتاب «جنبش دانشجویی در ایران» از یک مقدمه و نه بخش و دو پیوست تشکیل شده است. نظام آموزش عالی شبه مدرن و جنبش دانشجویی در ایران، مروری کوتاه بر جنبش دانشجویی ایران، بیان اجمالی ادوار جنبش دانشجویی ایران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ویژگی های کل دوره های اول و دوم جنبش دانشجویی ایران، ویژگی های عمومی دوره دوم جنبش دانشجویی ایران ۱۳۱۳ – ۱۳۲۰ ، کودتای ۲۸ مرداد و… عناوین بخش های این کتاب هستند. در پایان هم دو پیوست با عناوین سخنی با جنبش دانشجویی ایران و سیری گذرا در تاریخ جنبش دانشجویی آمده است.

۲- دانشجو، جنبش یا کرنش / رحیم مخدومی

این کتاب انعکاس خاطرات دانشجویان در دوران انتخابات و فتنه پس از انتخابات در سال ۱۳۸۸ است.
این اثر دربردارنده بیش از ۳۵ بخش اعم از «در نیایش»، «آشوبگر تنبل»، «شیاطین بر پشت بام»، «چراغ سبزی که همسر هاشمی نشان داد»، «دولت سیب زمینی»، «فتنه در خوابگاه» و «اهانت به عکس امام،کار حکومت بود؟» است.

۳-تشکل دهه پیشرفت / صادق شهبازی

«تشکل دهه پیشرفت» با بررسی ضرورت های دهه عدالت و پیشرفت، به ضرورت تداوم آرمان گرایی و تعمیق حرکت های دانشجویی به عنوان پیشران جامعه تأکید کرده و به تبیین ابعاد نظری و عملی چگونگی حضور فکری و فیزیکی آن ها در مسائل عینی کشور می پردازد. کتاب علاوه بر گشودن عرصه های جدید آرمان گرایی برای دانشجویان، فعالیت دانشجویی را به مسائل عینی زندگی مردم و پیشرفت کشور گره می زند.

​کتاب در بخش اول به الزامات دهه پیشرفت و عدالت و جنبش دانشجویی ویژه آن می پردازد و در بخش دوم به بررسی وضع موجود و مشکلات و آسیب های کارهای دانشجویی به ویژه در حوزه علمی و تخصصی همت می گمارد.

فصل سوم تحت عنوان «چه باید کرد؟»​ بر بایدها و نبایدهای عملی نقش آفرینی جنبش دانشجویی در مسائل کشور، تمرکز کرده و به تببین جایگاه گفتمان سازانه و مطالبه گرانه جنبش دانشجویی پرداخته است.

فصل چهارم گام های عملیاتی را از مسئله یابی و اولویت گذاری، تا نحوه نقش آفرینی و استفاده از ابزارهای خاص محیط دانشجویی و در نهایت ملاحظات عملی و شبهه های مربوط به این مسئله را تبیین کرده است.

فصل پنجم نیز به عنوان یکی از وجوه ممیزه کتاب به بررسی تجربیات موفق در فرآیند یا نتیجه در نقش آفرینی جنبش دانشجویی در مسائل کشور در طول دهه پیش پرداخته است، که در حوزه های مختلف سیاست خارجی، حقوقی، اقتصادی، کشاورزی، نظام سلامت، صنعتی و… با ذکر مثال های عینی الگوی عملی را برای علاقه مندان روشن ساخته است.

این کتاب از مبانی تا ملاحظات عملی و ارائه الگو را نه تنها برای تشکل های دانشجویی که برای سایر مجموعه های مردمی و نخبگانی که در سطح ملی یا منطقه ای سودای نقش آفرینی در مسائل کشور را دارند، چارچوبی دقیق و عملیاتی را فراهم کرده است.

۴-دانشجو باید سیب زمینی نباشد/ فرشته مرادی

نشر کتاب دانشجویی، مجموعه کتاب هایی را در قطعات کوچک و قطری کوتاه، اما با محتوایی جذاب و مفید از موضوعات مختلف چاپ کرده است که برای دانشجویان مفید به حساب می آید.

این نشر کتاب هایی را نیز در موضوعات مختلف از گزیده بیانات مقام معظم رهبری به چاپ رسانیده ،که یکی از آن ها کتاب «دانشجو باید سیب زمینی نباشد» است. این کتاب شامل گزیده توصیه های بسیار کوتاه مقام معظم رهبری به دانشگاهیان و دانشجویان می باشد.

علاوه بر گزیده بیانات ایشان، توصیه های جالب یک جمله ای که به نظر می رسد از زبان نویسنده است، در یک جمله و در بالای صفحات کتاب نوشته شده که قابل تأمل است.

۵-مثنوی دانشجویی / عباس احمدی

کتاب «مثنوی دانشجویی» نخستین مجموعه شعر عباس احمدی می باشد. وی که خود روزگاری از دانشجویان نخبه کشور بوده است، مجموعه اشعاری را از فضای دانشجویی به رشته تحریر در آورده است که کاملا حال و هوای دانشگاه ها و دغدغه های موجود در آن را تصویر می کند. این کتاب، مجموعه شعر طنزی است که در قالب یک مثنوی بلند به سبک مثنوی مولانا سروده شده است. در این کتاب مسائل و مشکلات فرهنگی، صنفی و اجتماعی دانشجویان به زبان طنز بیان شده است. بخش اعظم این کتاب را نویسنده در دوران دانشجویی خود تحریر کرده است.

علاقه مندان می توانند برای تهیه این کتاب ها به یکی از شعب رسانه بیداری مراجعه نمایند:

شعبه ۱: اهواز خیابان خوانساری بین نادری و کافی تلفن : ۳۲۲۳۴۲۰۴-۰۶۱۳۲۲۱۱۷۲۵

شعبه ۲: اهواز اتوبان آیت الله بهبهانی جنب حوزه علمیه امام خمینی ره تلفن: ۰۶۱۳۵۵۳۰۷۹۸